Over ons

Een woning/bedrijfspand kopen of verkopen, huren of verhuren: het is niet iets wat u dagelijks doet. Er komt ineens van alles op u af en u moet in vrij korte tijd beslissingen nemen. Omdat wij dagelijks mensen zoals u bijstaan, weten wij wel waar u voor staat. Bij Frisia Makelaars weet u zich gesteund door een vakkundig team van makelaars en financieel adviseurs. We zijn geen makelaar die met elke wind meewaait. We geloven in stabiliteit en kwaliteit. Al meer dan 90 jaar. Een geruststellende gedachte.

Friese naam, Haagse wortels

De naam Frisia Makelaars danken we aan één van onze voorgangers. Deze begeleidde in de jaren ’20 van de vorige eeuw Friese cliënten die zich in Den Haag wilden vestigen. Al sinds die tijd zijn we zowel actief in woningmakelaardij als op de zakelijke markt: kantoren, winkels. Dat verklaart onze brede blik en enorme kennis van de regio Haaglanden. En die kennis is ook wel nodig, want de wereld is vergeleken met toen oneindig veel ingewikkelder geworden. De makelaar van vandaag de dag moet van heel veel markten thuis zijn. Persoonlijke begeleiding bij koop, verkoop, huur en verhuur. Hypotheken en verzekeringen. Waardebepaling, marktonderzoek en marktanalyse. Diepgaande kennis van ingewikkelde materie als erfpacht, onteigening of grondexploitatie. Gevoel voor marketing. Maar uiteindelijk zijn onze oren en ogen onze belangrijkste instrumenten. Goed kijken naar de markt, goed luisteren naar de klant. Zo kunnen we cliënten als u de meeste toegevoegde waarde bieden.

Wij staan naast u

Bij Frisia Makelaars treft u veertig enthousiaste vakmensen, ieder met haar of zijn specialisme. Zo heeft u altijd de juiste adviseur aan uw zijde. Omdat de lijnen met collega-adviseurs kort zijn, is het altijd mogelijk om heel specifieke vragen en problemen met elkaar te delen. Bovendien maken we deel uit van Dynamis. Dit is een samenwerkingsverband van twaalf regionale makelaarskantoren, met dertig vestigingen in heel Nederland. Waar nodig kunnen we putten uit de kennis en expertise van die collega’s. Uw persoonlijke adviseur is dus zo sterk als ons totale netwerk. 

Wordt u onze Valentijnsdate?

Verliefd worden op een huis. Het kan. Niets is dan zo moeilijk om het hoofd koel te houden. Gelukkig heb je dan een makelaar. Die kritisch met je meekijkt, onafhankelijk oordeelt en die stevig voor je onderhandelt. Maak daarom nu een date met ons. We beloven: er komt geen romantiek bij kijken.

 

“Als die woning toch ooit te koop komt …”
Erwin Broersma, directeur van Strijbosch Thunnissen Makelaars Arnhem, partner van Dynamis, weet hoe het is om verliefd te worden op een huis. Vraag hem naar zijn eigen woning en hij begint meteen te stralen. Hij was al jaren verliefd op zijn huidige jaren 30 woning. Elke keer als ze langs de woning reden, zei hij tegen zijn partner: “Als die woning toch ooit te koop komt, gaan wij hem kopen”. Inmiddels woont Erwin Broersma al jaren met zijn gezin in dit droomhuis.

 

Boem. Verliefd. Van Rotterdam naar Drenthe

Rob en Aline woonden al jaren klein maar fijn in het centrum van Rotterdam. Op vakantie in Drenthe zagen ze een prachtige woonboerderij met een Te Koop bord. Ze werden op slag verliefd – alleen de vraagprijs was te hoog. Bevangen door de liefde besloten ze de plaatselijke makelaar te bellen. Uiteindelijk lukte het na zenuwslopende onderhandelingen om een prijs te bedingen die ze konden betalen. Drie maanden later verhuisden ze. Zo snel kan het gaan, als de liefde toeslaat.

 

Parfum. Het gevoel van thuis zijn
Een huis is pas een huis als jij je er echt thuis voelt. Ooms makelaars, partner van Dynamis heeft speciaal daarvoor 'Home fragrance' gelanceerd. Met 'Home' wil Ooms Makelaars relaties het gevoel van thuis geven. Want hoe belangrijk is het niet, om je thuis te voelen in je huis? Door 'Home' wil Ooms het gevoel van geborgenheid en warmte versterken waardoor thuis zijn nóg fijner wordt.

 

En wat is jouw droomhuis?
Is jouw droomhuis een kleine tussenwoning met glas in lood ramen in een pittoresk dorpje of is dat juist een appartement of herenhuis in hartje Amsterdam? De partners van Dynamis zoeken dagelijks droomhuizen voor hun klanten. Wij hebben landelijk 38 vestigingen waardoor wij echte local heroes zijn. Wij weten lokaal wat er leeft en speelt in de wijk. De passie van onze makelaars is om je droomhuis te vinden. En om je droomhuis uiteindelijk zakelijk te blijven bekijken, en goed voor je te onderhandelen.

 

Een nieuw jasje voor Dynamis en haar partners

Ook wij doen er natuurlijk alles aan om onze relatie levendig te houden. Onze eerste stap? Een nieuwe huisstijl. Fris, strak en modern. Onder dat nieuwe jasje vind je natuurlijk nog steeds dezelfde betrouwbare expertise en de ijzersterke kennis van de lokale markt.

 

Word jij onze Valentijnsdate?
Rondom Valentijn hangt de liefde in de lucht. Dus dit is hét moment om op zoek te gaan naar een droomhuis. We nodigen je graag uit voor een date. Voor iedereen die op Valentijnsdag belt (070-3420101) of mailt om een afspraak te maken hebben wij een leuke attentie tijdens het eerste gesprek.

 

Frisia Makelaars (070) 342 01 01
Deze website is het beste te bekijken als uw tablet gekanteld is.